Need neliteist pala, mis eitasid kõiki seitsmekümnendate esimeses pooles paika loksunud rokikaanoneid ning olid salvestatud tolla aja kohta uskumatult väikese summa, 6400 dollari eest lõid hingekella diskole ja progele.

Oma eluajal kultusbändiks jäänud Ramones on tänaseks võitnud kõiki skeptikuid, kujunedes aja ning järjekindlusega tänaseks biitlite järel tähtuselt teiseks bändiks maailmas. Sest kui biitlid tõestasid, et igaüks võib lahedat ja olulist bändi teha, siis Ramones tõestas, et selleks ei pea olema virtuoosist onanist omal instrumendil.

Igatahes - tähistamiseks on põhjust küllaga.

Rawonesi koosseisu kuuluvad Petey Rawone vokaalil (Peeter Tumeroheline; ex-Noisemurder, ex-Soterios, ex-Kurjam, Astro Zombies)
Marty Rawone kitarril (Mart Niineste; rokižurnalist; R2 Punkpolitsei)
JB Rawonebassil (Joel Berg; ex-Blind, Soul Thrower) ning Anny Rawone - trummidel (Anneli Kadakas; Vennaskond jpt). Viimati esines bänd kaksteist aastat tagasi, kui möödus kolmkümmend aastat Ramonesi kokkutulemisest.

Kontserdi erikülalistena astuvad üles hetkel vast kõige shefim punkbänd meie kandis, Eesti-Soome supergrupp Huiabella Fantastica ning Kilulinna keldriproovikate hästihoitud saladus, grunge-trio Naive.

Ning lõpetuseks naudi bändi, mis hakkas juba oma karjääri algul peaesinejaks, sest nad mängisid teised laua alla: