Lisaks neile teevad häält art-hop duo DVPH koosseisus Dragan Volta ja räppar Põhjamaade Hirm, kelle kavas astub üles külalisena Def Räädust ja Bashment Kingz-ist tuttav J.O.C.

Kolme aasta jooksul on Superbandiit Records ilmutanud 10 albumit ja kohekohe on ilmavalgust nägemas 11. väljaanne - 5LOOPS.

Tommyboy lausus, et tänasel päeval on plaadifirma pidamine Eestis nišimuusikat väljaandes ikkagi pigem oma entusiasm ja heategevus. “Usun, et Superbandiit Records on oma kolme tegutsemisaasta jooksul andnud paljudele muusikasõpradele uued standardid saundi, ideede ja teostuse osas. Meie reliisid on olnud žanriliselt mitmekülgsed - räppi, indirokki, reggaet ja kohati ka žanriüleseid kooslusi,” lausus Tommyboy.

“Me pole otseselt ühtegi artisti siiani jahtinud, pigem on see ikkagi sõpruskonna hobi, kus esmatähtsad hea muusika ja kvaliteedi - innovatiivsuse kõrgel hoidmine.” Lisaks lausus Tommyboy, et sünnipäevapeol lubas ansambel Külalised ette kanda verivärske loo “Seltskond”, millele on lähipäeval ilmumas vaatajate ette ka video.

Kontserdite vahele mängivad muusikat DJ Koldun ja Lauri Täht, uksed avatakse kell 21.00.

Piletid kontserdile hinnaga alates 8 EUR on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.