Onyxi asutasid 1989. aastal New Yorgis Queensis Fredo Starr, Sonee Seeza ja Big DS. Hiljem liitus esialgu olude sunnil Fredo Starri sugulane Sticky Fingaz, kes muidu teenis leiba juuksurina, aga pidi tähtsa demo salvestamise ajal asendama eemal viibivaid Big DS ja Sonee Seeza'id. Just Sticky Fingazi sügav ja kriipiv hääl oli see, mis avaldas muljet Run DMC front man Jam Master Jayle.

Def Jami alt välja antud lugu "Throw Ya Gunz" oli selline hitt, et EP asemel lubati välja tulla albumiga. 1993. aastal sai hip-hop-maailm kauamängiva "Bacdafucup", mis ronis kiiresti hip-hop tabelite tippu, singel "Slam" oli viiendal kohal läbi aasta ja albumit müüdi kaks miljonit. Onyxit tunnustati kõrgemal tasemel Soul Train aasta rap-albumi tiitliga, underground-ringkonnad armastasid nende rämedat live-showd - esineti relvastatult ja kuulivestides.

Kuid bänd otsustas, et underground juured on tähtsamad kui kommertsedu. 1995. aastal ilmunud albumil "All We Got Iz Us" polnud ühtegi raadiosõbralikku lugu või MTV-kõlbulikku videot. 500 000 müüdud koopiat tundus paljudele pettumus, aga Onyx nägi selles underground-grupi kuldplaati!

Kolm aastat hiljem, 1998 ilmunud kolmandal albumil "Shut 'Em Down" oli suur underground- kui ka müügiedu. Üheksakümnendate esimesest poolest alates on Sticy Fingaz ja Fredo üles astunud kümnetes filmides ja seriaalides nagu "Clockers", "Dead Presidents", "Strapped", "The Addiction", "Law & Order", "CSI" jne.

Kontsert toimub 5. aprillil klubis Prive.