Kümme minutit pärast üheksat alustanud Rammstein mängis nii uute kui ka vanade sõprade rõõmuks umbes pooles ulatuses vanu ning pooles uusi, septembris välja tulnud albumi “Reise Reise” lugusid. Uued laulud (“Reise Reise”, “Keine Lust”, “Moskau”, “Morgenstern” jt) kõlasid valdavalt kontserdi esimeses, vanemad teises pooles.

Publik elavnes skandaalse video poolest tuntud loo “Mein Teil” ajal, kui lavale ilmus hiiglaslik katel, millele tehti viimaks tuli alla ning selles istuja pandi põlema. “Mein Teil” on inspireeritud saksa kannibalist Armin Meiwesest, video on võikuse tõttu nii mõneski kanalis keelatud.

Täielik katarsis saabus aga siinmailgi hitiks saanud “Amerikaga,” mida suurem osa publikut ka kaasa laulda mõistis ja seda ennastunustavalt tegigi. “Amerikat” möirgas osa publikut veel pärast kontsertigi kodu poole astudes.

Pärast “Amerikat” tänas Till Lindemann publikut eesti keeli sõnadega: “Estonia, aitäh, aitäh.” Järgnes kaks vooru lisalugusid, nende hulgas klassikaks saanud “Ich will”, “Du hast”, “Rammstein” ja “Die Sonne”. Kontserdi lõpetas “Stripped”.

Kontsert paistis silma eriliselt puhta esituse, perfektselt toimiva tehnika ning muidugi Rammsteini firmamärgiks saanud tulevärgi poolest. Tuld lendas ka üle pealtvaatajate peade, leekide soojust oli tunda rõdudelgi.

Enne bändi lahkumist kinkisid fännid Till Lindemannile salli kirjaga “Estonia”, mille too tänades kohe kaela ümber sidus.

Sakslaste auks ja uhkuseks ning industriaalroki lipulaevaks kutsutud Rammstein alustas karjääri aastal 1995 albumiga “Herzeleid”. 1997 ilmus “Sehnsucht” ja 2001 “Mutter”. Septembris ilmus kirglikult oodatud “Reise Reise”, mis sarnaneb varasemate albumitega šokeerimistahte poolest, erineb neist aga meloodilise rikkuse ning tugeva ühiskonnakriitilisuse poolest.

Rammsteini Euroopa-turnee algas 1. novembril Mannheimis ning lõpeb ametliku kodulehekülje info kohaselt 18. detsembril Berliinis, kus toimub kolm kontserti. Tallinna kontsert oli Baltikumi ainus. Tallinnast läheb Rammstein edasi Helsingisse, sealt Peterburi ja Moskvasse.

Tallinnas käis Rammstein teist korda. 2001. aasta novembris andis bänd tulise kontserdi nii Tallinnas, Riias kui ka Vilniuses. Tookord leegitsesid kontserdil kitarrid ja mikrofonid, trummid purskasid sädemeid ning kõlarid plahvatasid. Lava servast tõusid leegid laeni ning lava taga valvas tuletõrjeauto.

1994. aasta algul loodud Rammsteini kuuluvad Berliinist ja Schwerinist pärit muusikud Till Lindemann, Richard Z. Kruspe-Bernstein, Christoph Doom Schneider, Paul Landers, Christian “Flake” Lorenz ja Oliver Riedel.