Koor annab juubeli puhul oktoobrist detsembrini kuus suurkontserti, neist neli Tallinnas, ühe Tartus ja ühe Pärnus.

RAM-i dirigendi Ants Sootsi sõnul on esimene juubelikontsert ajalooline läbilõige ning seda juhatavad endised dirigendid Uno Järvela, Olev Oja, Ants Üleoja ja Kuno Areng.

Kontsert, mille juurde kuuluvad ka fragmendid filmiarhiivist koos sõnalise osaga, kõlab 10. oktoobril kell 16 Vanemuise kontserdimajas, 14. oktoobril kell 15 Estonia kontserdisaalis ja 17. oktoobril kell 17 Pärnu kontserdimajas.

Teise juubelikontserdina kõlab 9. novembril kell 19 Tallinnas Mustpeade majas kontsert, mille rõhk on pandud solistidele ja ansamblitele. Osalevad RAM-i ansamblid kvartett A4, Kuninglik Kvintett ja kollektiiv Improloo ning solistid.

Kolmas juubelikontsert kannab pealkirja “Eesti Rahvusmeeskoor täna” ning sellel kõlavad Urmas Sisaski, Veljo Tormise ja teiste teosed. Kontsert toimub 20. novembril kell 17 Estonia kontserdisaalis. Dirigent Ants Sootsi sõnul kõlab kontserdil mitu tänapäeva muusika esiettekannet ning spetsiaalsed uusteosed kirjutavad selleks ka kaks RAM-i liiget.

Viimast RAM-i juubelikontserti kuuleb 4. detsembril kell 19 Estonia kontserdisaalis ning sellel kõlavad Jean Sibeliuse sümfooniline poeem “Kullervo” ja Ester Mägi “Tuule tuba”. Kontserdil osalevad ka Eesti Riiklik Sümfooniaorkester, Soome metsosopran Päivi Nisula ja Soome bariton Jorma Hynninen.

Lisaks annab RAM 23. detsembril Tallinna Jaani kirikus jõulukontserdi linnarahvale.

Järgmise aasta esimesel poolel on RAM-i kontserdikavas esinemised Tallinnas Metodisti kirikus, Tallinnas Mustpeade majas, Estonia kontserdisaalis, Tartu ülikooli aulas ning Pärnu kontserdimajas. Need kontserdid ei kuulu enam juubeliprogrammi.

19. mail annab Riiklik Akadeemiline Meeskoor Metodisti kirikus aidsiohvrite mälestuspäeva kontserdi, millel kõlab suurejooneline aidsireekviem.