Time Magazine nimetas eelmisel aastal Miley Cyruse`i oma generatsiooni kõige dünaamilisemaks artistiks, kes jätkuvalt uusi fänne kogudes vallutas Bangerz`i tuuriga kogu maailma. Kauaoodatud DVD esinemised on üles võetud Barcelonas ja Lissabonis. Lisaks esinemistele on fännidele ka ohtralt lavataguseid kaadreid, milles fookuspunktiks on tuuril oleks ja Miley isiklik elu. Ajakiri ”Idolator” kiitis tuuri kui väga veidrat ja hämmastavalt mõjuvat. USA Today kirjutas: ”Cyrusel on piisavalt karismat ja nutti, et olla Madonna-järgne Madonna”.

Tuuri salvestisel näeb hämmastavaid esitusi Miley lugudest SMS (Bangerz), 4x4, Love Money Party, FU ja Get It Right. Bangerz Tour sisaldab ka kantri stiilis kavereid Outkasti loost Hey Ya!, Dolly Partoni loost Jolene ja lisaks ka võimsaid peolugusid We Can’t Stop ja Party In The USA.

Album Bangerz debüteeris Billboard Top 200 ja Digital Album Chart listis esimesel kohal, müües rohkem kui 270,000 albumit. Albumi esimesel nädalal jõudis Bangerz iTunes top listi rohkem kui 70. erinevas riigis. Miley singlid ”We Can’t Stop” ja ”Wrecking Ball” on Ameerikas kokku müünud rohkem kui 7 miljonit ühikut. “Wrecking Ball” jõudis esimesel nädalal Billboard Top 100 listi ning hoidis esimest kohta järgnevad kaks nädalat, see oli Miley esimene kord saada Billboard Top 100 esikohale.

Bangerz Tour on siiani positiivset vastukaja kogunud. Ajakiri Entertainment Weekly nimetab tuuri ”värskeks hip-pop’i mõjutustega pop laiviks, millest on aru saada, et Miley ei piirdu vaid inimeste šokeerimisega”.

Us Weekly kirjutas albumi kohta: ”See album on aasta üks suurimaid pop üllatusi” ja andis albumile 4 punkti neljast.