Raadio 2 peatoimetaja Henry Kõrvitsa sõnul on ka seekord lavale oodata kolme esinejat. "Kutsume esinema parasjagu oma uut albumit salvestava Orelipoisi ehk moodsate rahvalaulikute uue laine harjal surfava Jaan Pehki. Teiseks mehed, kes suuga teevad suure linna, ja teevad selle ka käega valmis - selle aasta üks sensatsioone, Tenfold Rabbit. Ning pärast oma kauaoodatud ja kaunilt tehtud albumi „The Magic Gift Box“ ilmumist on siinse publiku ees, tundub, et kõikjal mujal kui Eestis esinenud IIRIS," tutvustas Kõrvits.

Henry Kõrvits andis tuleva kontserdi raames teada veel ühe suure muusikauudise - pärast R2 Live'i hakkavad Iiris Vesik ja tema bänd valmistuma eriti vastutusrikkaks esinemiseks. "10. jaanuaril 2013 esineb IIRIS Raadio 2 kutsel Hollandi linnas Groningenis Euroopa kõige olulisemal uue pop- ja rockmuusikafestivalil Eurosonic - selsamal, millest sai tänavu vägev hüppelaud Ewerti ja draakonite jaoks!"

Kontserdisari R2 Live on ainulaadne ettevõtmine: tulla saab igaüks, sest puudub vanusepiirang; kuulda saab lugusid, mis valmivad väga värskelt kontserdi eel; sündmus läheb ajalukku, sest kontserdid salvestavad, annavad eetrisse ja riputavad internetti Raadio 2 ja ETV2.

29. novembril Rock Cafes toimuvaks kontserdiks avanevad uksed kell 19, telekaamerad käivituvad kell 20.