„See lugu on meil prooviruumis olnud tegelikult ligi aasta. Alles nüüd tundsime, et see on niisugune, et võime sellega stuudiosse minna“ ütleb Legshakeri inimrütmimasin Meelis Oi Juss pala kohta. Hoogne "Seisma jäänud aeg" esindab Legshakerit tema eheduses ja headuses - tempoka punkroki vundamendile on laotud rahvapillide kaasahaaravad meloodiakäigud ning bändi varalahkunud sõnademeistri punkar Za-Za kaustikust pärit mõttetihe tekst. "Ta vaatas uudiseid ja eetris olid ainult sõjauudised, see inspireeris teda seda teksti kirjutama," täpsustab Oi.

"Üks kolmest parimast kaasaja Eesti punkbändist," on Punkpolitsei saatejuhid Lauri Leis ning Mart Niineste Legshakeriga rahul ja täpsustavad, et seekord kuuleb saates ka aastast 1986 tegutseva ning laupäeval Tallinnas Von Krahlis ja pühapäeval Tartus Rock'n'Rolli klubis esineva Inglismaa punkansambli Active Minds eksklusiivintervjuud ning kodumaist koolipoistepunki.

Legshakeri singli "Seisma jäänud aeg" esitluskontsert toimub 25. oktoobril Tallinnas Von Krahli teatri baaris. Õigupoolest on tegemist topeltesitlusega, sest samal pungipeol esitleb oma esikalbumit helilooja ja kitarristi Allan Vainola taasühinenud koolipõlvebänd, üks Eesti ja kogu tollase Nõukogude Liidu esimesi punkansambleid Ajutine Valitsus.
„Kontsert tuleb raju,endast 100% annavad nii Ajutine Valitsus kui Legshaker,“ hoiatab Legshakeri solist Tarmo Tamm.