“Sel korral tähistab festival oma kümnendat sünnipäeva ja juubelile kohaselt on ka üritus varasematest suurem. Kahe päeva jooksul astub kahel laval üles 24 bändi seitsmest riigist,” sõnab festivali korraldusmeeskonna liige, punkansambli RPM trummar Taavi Karu Eesti Päevaleht Online andmetel.

Kahe päeva jooksul astuvad kahel laval üles: Conflict (UK), Oi Polloi (UK), Contempt (UK), Fleas & Lice (NL), Lenino Prospektas (LT), Make It Count (GER), Hasta La Vista Social Club (FIN), Need For Treatment (FIN), Confusa(FIN), Dead Vows(SWE), Kansalaistottelemattomuus(FIN), Psychoterror, ZLO, Kamikadze TR, N.M.R., Goresoerd, Conflict OK, Nyrok City, Astro Zombies, Kurjam, R.P.M., MuSKAto Rain, Totally Obnoxious ja Square.

Külastajate rõõmuks on nii parkimine kui ka festivaliplatsil asuv telkimisala tasuta. Lisaks saab meelt lahutada muude tegevustega: võtta osa jalgpalliturniirist, mängida võrkpalli, demonteerida kuvaldaga autot, käia ujumas või vaadata mida huvitavat pakub Motörheadbangersite telk.

Kohapeal on loomulikult olemas nänn, söök, jook ning muu eluks vajalik. Saab käia duši all, rentida sauna või lausa terve maja.

“Ja et pidu ainult peo pärast poleks, siis läheb osa festivali piletirahast Pärnu Toimetulekukooli toetamiseks,” sõnab Karu lõpetuseks.

Piletihinnad eelmüügist: Festivali pass 275.-, alates 1.augustist 325.- Ainult laupäeva pilet 200.-, alates 1.augustist 250.-

Kohapealt: 2 päeva pass 400.- , ainult laupäeva pilet 300.-, ainult laupäeva pilet pensionärile 50.-