Sigma on Briti elektroonilise muusika duo, tuntud suvelugudega „Nobody to Love”, „Higher” ja „Changing”. Kate Ryan on Belgiast pärit laulja, World Music Award’i võitja, kes sai maailmakuulsaks artistiks oma hittidega „Désenchantée”, „Ella, elle l’a” ja „Libertine”. Lost Frequencies on andekas Belgia produtsent, kes kroonib just praegu maailma muusikaedetabeleid looga „Are You With Me”. Viimast peetakse õigustatult selle aasta potentsiaalseimaks suvehitiks.

Kohalike artistide plejaad on juba üheksandat aastat toimuvale Eesti suurimale jaanitulele omane: Smilers, Tanel Padar & The Sun, Ott Lepland, Terminaator, Bombillaz, Karl-Erik Taukar ning tänavu Eestit Eurovisioonil esindavad Elina Born ja Stig Rästa; peole lisab tantsumuusikarütme Power Hit Radio peoala otse rannas. Head muusikat saadavad traditsioonilised jaanipäevamängud ja lõbusad tegevused, muuhulgas saab taas üle aastate teha benji-hüppeid Pühajärve kohal.

Pühajärve jaanituli 2015 pakub traditsiooniliselt jaanipühadel kõige mitmekesisemat meelelahutusprogrammi, rannas ja lauluväljakul. Pilet Eesti suurimale jaanipeole maksab eelmüügist ainult aprillikuus 15 eurot, kahe päeva pilet 22 eurot. Pühajärve 2015. a jaanitule piletid on müügil Piletilevis üle Eesti alates 1. aprillist.