“Inimesed astuvad siiani juurde ja küsivad, et poisid, kas te ise ka mõistate, kuidas te olete muutnud eestlaste suhtumist lätlastesse? Ega me tegelikult ei mõista!” naerab Renārs. “Alati on tore, kui inimesed teavad sind ja su laule, ootavad ja armastavad sind, laulavad kaasa, tantsivad, naudivad ja lõbutsevad. Aga hoopis teine teema on siis, kui inimesed ei tea sind — vot see on paras väljakutse, kui pead ikkagi oma muusika ja energia nendeni viima ja neid üllatama,” kõneleb ta särasilmil.

“Meie elavaimad mälestused Eestist jäävad 2000ndatesse aastatesse, kuna siis käisime esmakordselt teil külas ja olime tohutult üllatunud, et nii populaarseks osutusime," meenutab laulja. "Kõik tahtsid meid intervjueerida ja esimesed kontserdid ja arvustused olid suurepärased… aga pärast juhtus midagi. Jõudsime sellisesse punkti, kus üks lugu sai liiga populaarseks ja kui teed hiljem enda meelest isegi paremaid lugusid, siis midagi ei juhtu,” mõtiskleb ta.

Enda sõnul ootab terve ansambel kontserti väga ja nii mõnigi Eesti ansambel on neile armsaks saanud — näiteks Ewert and The Two Dragons, Vaiko Eplik ja Apelsin. Ühtlasi on Renārs märganud meediafuroori meie president Toomas Hendrik Ilvese abiellumise teemal. “Oleme teie presidendi ja uue esileedi üle siiralt rõõmsad ja saadame neile omalt poolt palju tervisi ja õnnesoove. Eks enamus siinsest ajakirjandusest on sellest väga ohtralt rääkinud, kuid alati positiivses võtmes. Ja mitte ainult kollastes, vaid ka tõsiseltvõetavates väljaannetes,” kirjeldab ta.

Milline on bändiliikmete omavaheline läbisaamine ja kuidas on suhtlemine võrreldes 25 aasta taguse ajaga muutunud? Milline on Renārsi jaoks kõige fantastilisem tunne? Vaata videot!

Meenuta ka, mida ansambel neljakesi koos istudes Publikule rääkis: