“Mul on kõik okei, aga hullumeelne on tempo küll. 20 kontserti 24 päevaga anda tähendab palju bussiga sõitmist, käed-jalad koos 10 tüübiga,” muigas ta. “See pole sugugi nii glamuurne nagu kõik arvavad, aga see on minu unistus — iga hommik uues linnas ärgata, tutvuda uute inimestega, kellele meeldib minu muusika. Loodan, et saan sellega kaua veel tegeleda!” kirjeldas ta särasilmselt.

Omavahelises vestluses selgus ühtlasi ka asjaolu, et Måns ei mõtle peaaegu kunagi sellele, kui uskumatult ilus ta on, vaid on pigem õnnelik selle üle, et teised seda arvavad. “Ma loodan aga pigem seda, et ehk on asi minu muusikas. Ja, noh muidugi, ma käin trennis, et tunda end hästi,” tunnistas ta siiski ja lisas, et hoolimata tihedast ajakavast üritavad nad meeskonnaga koguaeg leida võimalusi spordi tegemiseks. “Me proovime alati otsida tennise- ja jalgpalliväljakuid, kus veidi end liigutada ja selle kaudu end vormis hoida.”

Kuigi lauljal on olnud käesoleval aastal kõigest nädal aega puhkust, on ta jõudnud soetada maamajakese, kus ehitab voodit ja aiamööblit, niidab muru ja tegeleb oma koeraga. Lisaks peab ta lemmikuks reisisihiks Aafrikat ja paljastab, et tal on seal suisa 3 kooli, keda ta oma fondiga toetab. Rootslaste edu tagatiseks popmuusikas peab Måns lisaks headele muusikakoolidele ka seda, et Rootsis on 6 kuud pimedat aega. “Siis on hea toas olla, veini juua ja muusikat kirjutada!”

Vaata ja kuula videost, kuidas Måns esitab Gustav Suitsu "Ühte laulu tahaks laulda" sulaselges eesti keeles, millega ta puutus kokku poistekooris lauldes, kui tuli esitada seda pala Veljo Tormise seades.