1. Operation: Mindcrime'i ninamees Geoff Tate on figureerinud mitmetes parimate metal vokalistide edetabelites läbi aegade.
2. Tate oli Seattle'i hevilegendi Queensrÿche laulja, kuid aastal tekkinud bändisiseste lahendamatute lahkhelide tõttu sai mees bändist kinga. Sellele järgnes seebiooperlik kohtudraama, mille tulemusena omandas Tate nii oma endise bändi epohhiloovate kontseptalbumite "Operation: Mindcrime" (1988) ja "Operation: Mindcrime II" (2006) esitamislitsentsi kui õiguse ristida oma uus grupp nende albumite järgi.
3. Aastal 2014. lõi Tate suupergrupi Opetation: Mindcrime, mis koondab endas mitmeid maailmakuulsaid muusikuid. Queensrÿche’i eks-liikmeist on bändi kaasatud ka kitarrist Kelly Gray ja klahvpillimängija Randy Gane; trummar Simon Wright on vastutanud nii AC/DC kui Dio rütmipartiide eest ning bassist John Moyeri põhitööandja on hevibande Disturbed.
4. Geoff Tate mängib peaosa pseudodokumentaalses õudusfilmis nimega "The Burningmoore Incident", mis nägi ilmavalgust aastal 2013.
5. Ta alustas veini joomist 14aastaselt ning on tuntud kui väga suur veinisõber. Ta hakkas veine koguma aastal 1983, kui Queensrÿche sõlmis enda esimese plaadilepingu. Aastal 2010 avaldas Geoff koos oma abikaasa Susaniga enda isikliku veinibrändi nimega "Insania".

Revolver ja Ziggy Wild plaadiesitlus Sinilinnus

6. Ziggy Wildi tähelend algas 2013. aasta sügisel, kui võideti Noortebänd 2013 tiitel.
7. Ziggy Wild leidis endale nime kolm nädalat enne enda esimest ametlikku esinemist. Bändi kittarist Tarvi Aldur ütles, et ühes õiges nimes peab kindlasti z või y sees olema ja sellest hakatigi sobivat nime tuletama. Alguses pidi olema lihtsalt Ziggy, kuid see jäi liiga lühikeseks.
8. Sel suvel soojendas Ziggy Wild Poolas legendaarset kitarrivirtuoosi Carlos Santanat, kuid kaks päeva enne esinemist saadud kutse sisaldas ka soovitusi tema kostüümi parandamiseks. Nimelt oli Santana isiklik palve, et Ziggy Wildi solist Laura Prits ei oleks laval nii paljas - teatavasti kannab noor lauljatar esinedes enamasti nappe trikoosid.
9. Laura suhtleb kontserditel publikuga enamasti vaid inglise keeles.
10. Kuna Ziggy Wildi esimene avalik etteaste oli Von Krahli lavalaudadel, siis peeti punti paar aastat lausa majabändiks.

Rock Cafe uksed avanevad homme õhtul kell 19.00. Piletid veel Piletilevis saadaval hinnaga 28€.

Vaata üritust lähemalt SIIT.