Indiefesti mõnus õhkkond kutsub publikut hiliskevadel esimeste tõeliselt suviste ilmadega murule ja klubisse nautima rohkem ja vähem alternatiivseid muusikuid Eestist ning välismaalt.

2016. aasta Indiefest toimub 19.-21. mail Genialistide klubis ja Tartu Loomemajanduskeskuse pargis. Klubiõhtul astuvad uue muusikaga fännide ette HU? ja Kali Briis Band, peresõbraliku pargikontserdi peaesineja on armastatud etno-rokk bänd Dagö. Esinejate read täienevad peagi!

Dagö kodused kitarritõmbed, sarkastilis-geniaalse lüürika ja Lauri Saatpalu müriseva hääle tunneb igaüks juba kilomeetrite kauguselt ära. 1998. aastal tegevust alustanud etnomõjutustega rokkbänd on omal moel südamesse pugenud ilmselt igale eestlasele. Dagö on võitnud eesti muusikaauhinna parima etno/folkartisti, aasta bändialbumi ja aasta ansambli kategoorias.

HU? viimatised live-esinemised jäävad 2013. aastasse, kui ilmus selle Eesti elektropopi supergrupi kolmas kauamängiv "Bermuda". 2007. aastal vallutas bänd tormijooksuga kõik Eesti raadiojaamad ja telekanalid sensatsiooniliste singlitega nagu "Absoluutselt", "Depressiivsed Eesti väikelinnad" ja "UV faktor 5". HU? kolmainsus Hannaliisa Uusma, Leslie da Bass ja DJ Critical on aga uue muusika lubadustega fänne õrritanud omajagu ning Indiefest toob nad sammukese võrra austajatele lähemale.

Kali Briis ehk Alan Olonen on electro-souli meister Paidest, kes on mõnusalt voogavate rütmidega Eesti muusikamaastiku kõrvu paitanud juba üle kümne aasta. Pannud pillid ühte kappi oma bändiga, sündis Kali Briis Band. 2015. aastal lõi Kali Briis laineid Eesti Laulu konkursil looga "Idiot" ning süstis oma kirevate särkide ja hüpleva liikumisega kuulajatesse energiat kauemaks kui kolmeks minutiks. 2014. aastal võitis Kali Briis Eesti muusikaauhinna parima alternatiivalbumi kategoorias. Kali Briis Band esitleb Indiefestil oma ahjusooja kauamängivat "Let’s Play Love".