Õhtusel kontserdil tuleb uus album live-esitusele Privés. Plaadimuusikat enne ja päras kontserti mängib DJ Leslie Da Bass ning teise erikülalisena astub lavale tutvustamist mittevajav räpigrupeering 5Miinust koos Sass Hennoga, et kanda koos Jüri ja bändiga ette suvel Universal Music Baltics plaadifirma alt ilmunud remix loost "Nii või naa".

Kontserdil on esimene võimalus soetada endale ka plaadi temaatikaga fännikraami – "Täna" kruusid, kotid, postkaardid ja loomulikult helikandjad - Felix Laasme disainitud vinüül ning CD.

Ürituse algus kell 19:00, Privé, Harju 6. Piletid täna kuni kell 18:00 soodushinnaga 12 eurot Piletilevist, kohapeal piletihind 15 eurot. Kontsert on vanusepiiranguta!

Novembris ilmunud täispikk kauamängiv „Täna“ on Jüri Pootsmanni terviklik debüütalbum. Plaadi on produtseerinud Sten Sheripov, osaliselt sõnade kaasautoriks Jüri Pootsmann ise. Kaasautoritena kaasa tegevad veel Konstantin Tsõbulevski, Raul Ojamaa, Marten Kuningas, Veiko Tubin ja taustvokalist Renae Rain. Tee õhtuks sooja ja kuula Jüri debüütalbumit SIIT!