1. Pärast loomingulist blokki aastal 2012, kolis Vallesteros San Franciscosse enda vanemate juurde, eraldas ennast ümbritsevas maailmas ning õpetas endale klaverimängu. "Kui ma internetist loobusin, läksid mu meeled segaseks," kommenteeris muusik kübermaailmast eraldumist.
2. Oma žanrit kirjeldab Craft Spells lühidalt - Bryan Ferry pojad.
3. Loo "Still Fields (October 10, 1987)" kummalise pealkirja taga peidab end üks oluline tähendus - nimelt on tegemist Justini sünnikuupäevaga.
4. Noorena oli muusiku suureks unistuseks saada USA rock-ansambli The Beach Boys ninameheks Brian Wilsoniks.
5. Justini sõnul on oluline, et inimesed oleksid üksindusega leplikud: "On lahe vahel ainult ennast tunda."
6. Tema vanemad on bändi suhtes äärmiselt toetavad ja pole ka ime, sest Justini isa oli omal ajal DJ.
7. Justin on väga aktiivne sotsiaalmeedia kasutaja, kuid talle ei meeldi absoluutselt Twitter. Muusik on hoopis väga aktiivne Tumblri keskkonnas ning leiab alati aega, et fännide küsimustele vastata.
8. Ta ARMASTAB Drake'i. "Ma arvan, et Drake on soliidne hip-hop artist. Ta kohtleb naisi väga hästi. Ma olen uhke, et Drake pole stereotüüpiline räppar!"
9. Talle meeldib ka väga Kanye West ning on nimetanud räpparit inimkonna parimaks esindajaks.
10. Tuurilt koju naastes meeldib Justinile üle kõige olla laisk, sõpru külastada ja süüa teha. Enda sõnul on oskab ta kõike väga hästi valmistada, kuid basmati riis on tema leivanumbriks.
11. Craft Spellsi eelmisel aastal ilmunud albumil "Nausea" teeb kaasa ka Macklemore'i viiuldaja.
12. Alates 18. eluaastast on Justinil enda isiklik unelinn. "See algab alati bussisõiduga üle kõrge mäe ja ma lähen linna, mis koosneb tuttavatest asjadest. Seal on üks veider hotell, kui ma sellesse hotelli astun, tuleb mul uneparalüüs või hästi jube luupainaja. Seal on ka pesapalliväljak, mis on avatud ööläbi ja kõrgeks kasvanud rohi," kirjeldas muusik linna, mida ta enda unenägudes tihti külastab.
13. Craft Spellsi jaburaks eesmärgiks on kunagi New Orderiga koos mängida, kuigi vähemalt algse line-up'iga ei saa see ealeski juhtuda.
14. Justini 2015. aasta põhibänd tuleb Jaapanist ning kannab nime Fishmans.
15. Justin Vallesteros on üks neist inimestest, kes istub restoranis telefon õhus ning üritab Shazami abil kõlavat muusikat tuvastada.

Kuula ka bändi kõige uuemat singlit:

Rock Cafe uksed avanevad täna õhtul kell 20.00 ning kontsert algab kell 20.30! Piletid on saadaval SIIT ja enne kontserti ka sündmuskoha ukselt. Erikülalistena astuvad üles shoegaze'i duo Imandra Lake ja psühhedeelse kõlaga Holy Motors Eestist.