"Selline võit koju tuua on väga magus! Eriti seetõttu, et rahvusvaheline filmifestival tunnustab seda tööd, mis läheb muusikavideo tegemisse - enamasti olematu eelarve ja mäekõrguse entusiasmiga tehtud projektidesse. Muusikavideo on tihti lavastajale (ja tiimile) võimalus end proovile panna ja teha midagi stiilis, mis pole kohaliku kinotava kohane, samas jäädes truuks visuaalsele keelele, mis toetaks muusikat. Eriti hea meel on aga selle üle, et kontsades rokkivad mehed kuulutati uueks normiks žürii poolt," sõnas video režissöör Maria Reinup.

Lisaks muusikavideo edukusele on ka “Oh No” lugu ise olnud aasta jooksul kogu Euroopas edukas, kõlades neljateistkümnes erinevas Euroopa raadiojaamas. Sel nädalal on bändi võimalik näha Tallinnas – neljapäeval klubis Factory ja reedel Laine klubis. “Oleme hetkel võtnud suuna Tartu poole, et salvestada mõned uued lood, mis peaksid kuulajateni jõudma juba oktoobrikuu jooksul. Esimene võimalus neid lugusid elavas esituses kuulata ongi selle nädala kontsertidel,” lausus bändi
basskitarrist Rain Joona.

Elephants From Neptune esineb Tallinnas neljapäeval, 21.septembril klubis Factory ning reedel, 22. septembril klubis Laine.