Tegemist on uue särava tähega tantsumuusika maailmas, kelle loomingut annab välja Hollandi tantsumuusika gigant Spinnin’ Records, mille alam-label Hexagon on võtnud Madison Marsi oma tiiva alla. Hexagoni pealik, Hollandi superstaar Don Diablo nimetab Madisoni üheks suurimaks tulevikulootuseks tänases elektroonilise muusika skenes.

Madison Mars on siiani jäänud väga salapäraseks tegelaseks, tema nägu ja isikut on varjatud — rahvusvaheline tiim, kes tema taga seisab on aga 2016. aasta lõpus asunud talle ka esinemisi organiseerima ning oma lavadebüüdi teeb Eesti artist 20. oktoobril maailma suurima elektroonilise muusika festivali Amsterdam Dance Event raames toimuval peol, kus ta astub üles oma kolleegidega plaadifirmast Hexagon. Nädal hiljem algab tema Suurbritannia tuur ning esimeste esinemiste hulka jääb ka 5. novembril Tallinnas klubis Hollywood toimuv etteaste.

Lisaks astuvad lavale Kristjan Hirmo, Kert Klaus ning kaksikvennad Artur F & Marc F. Klubi Hollywood uksed avatakse kell 23:00