Pärast viieaastast pausi avaldas ansambel Nevesis 28. aprillil 2017 uue albumi. Sellega sai alguse uus ajajärk nii ansambli kui eesti rokkmuusika ajaloos. Ansambli järjekorras teine plaat kannab pealkirja „Pink Magnet Masters“ ning asjaosaliste endi sõnul on bändi uus materjal senisest tunduvalt mitmepalgelisem ja eksperimentaalsem.

„Oluline on jääda truuks enda ideedele ja teha seda, mida õigeks pead, siis, kui õigeks pead. Me ei juhindunud selle plaadi tegemise juures klišeedest, üritasime sissetallatud radadelt kõrvale astuda, peavoolust lahku voolata. Ma usun,et plaati kuulates on selge, et see õnnestus,“ ütleb kitarrist Erki Reim.

Ansambel Nevesis sündis aastatuhande vahetuse paiku Kesk-Eestis, soodega ümbritsetud iidses Paide linnas ning külvas kohe peale formeerumist siinses rokiskenes palju põnevust ja meelehärmi. Aastal 2012 ilmus andestamatu riff-rocki kartellina tuntust kogunud ansambli omanimeline debüütplaat ning vaatamata koosseisumuutustele kogub bänd iga liigutusega jõudu juurde, olles nüüdseks ootuspärases tippvormis.

Laupäeval, 20. mail alustab ansambel Tallinnas, Von Krahli teatris esitluskontsertide jada. Tallinna kontserdil rahustab enne Nevesist publiku maha kohaliku indie-roki absoluutne lemmiklaps Ans. Andur.
Von Krahli uksed avatakse publikule kell 21.00 ning sissepääs peole maksab esimesel tunnil 7 eurot, hiljem saabujatele 10 eurot.

Album „Pink Magnet Masters“ on müügil kõigis keskmiselt, hästi ja väga hästi varustatud plaadipoodides, lisaks on võimalik plaati kuulata ka erinevates rahvusvahelistes streaming-keskkondades nagu iTunes, Apple Music ja Spotify.

Albumi esitluskontserdid leiavad aset:
20.05 - Tallinn, Von Krahl
09.06 - Tartu, Genialistide klubi
10.06 - Pärnu, Kultuuriklubi Tempel