"Püüame kontserte mitte liiga tihti anda," räägib bändi punapäine solist Helina Risti. "Esineme üle mitme kuu ning üldiselt püüame hetkel uue plaadi salvestamisele keskenduda. Uue plaadi kraami lipsab kindlasti pisut seekord ka lavale. Samuti toome esimest korda lava peale ka oma Eesti Laulu loo "How Many Times". Video peaks sellele iga hetk nüüd valmis saama, seega tunduski vaid üks mõnus kontsert täielikust õnnest veel puuduvat!"

Värvikad vokaalid, unistavad meloodiad ning mitmekihilised sündi-introd ja mõnusad biidid – need on märksõnad, millega iseloomustada Eesti sünt-popi bändi Zebra Island. 80ndatele iseloomulikud jooned ning samas absoluutne värskus loovad bändile omase kõla ning Zebra Island viib publiku oma ülesastumisega täiesti teise maailma.

Zebra Islandit soojendab ekke ehk Ekke Västriku elektroonilise muusika projekt, milles segunevad glitch, putuklikud micro beatid, basstrumm, tumedamad drone'id ja nostalgilised analoogsüntesaatorite helid. Muusika loomisel on peamiseks instrumendiks modulaarsüntesaator, millel puuduvad täielikult eelseadistatud helid. Leidub ka sound designi ja field recordingut. ekke debüütplaadi Chasm andis välja väike, aga mainekas USA plaadifirma Detroit Underground.