Brasiilias sündinud lauljatar alustab oma Euroopa turneed 9. märtsil Roomas ja jõuab kuu hiljem ka Eestisse.

BBC muusikaajakirjanik Mike Diver on Dilloni loomingut iseloomustanud kui miskit, mis kõneleb ääretult valjult, ent pole ometigi kuigi lärmakas. Dilloni looming on lummanud miljoneid, tema kuulsaimat lugu “Thirteen Thirtyfive” on kuulatud Spotifys üle 10 miljoni ja YouTube’is üle 33 miljoni korra.



Dillon on karjääri jooksul välja andnud kaks stuudio- ja ühe kontsertalbumi. Artisti kodanikunimega Dominique Dillon de Byington on võrreldud teiste seas Björki ja Lykke Li’ga. Ta on nõutud esineja ka kõige suurematel muusikafestivalidel, mullu astus Dillon üles näiteks Roskildes.

Seni kahel suvel toimunud pop-up muusikafestival Acoussion Live toimub tänavu esmakordselt ka kevadise üritusena alanime all Spring. Lisaks Dillonile astuvad ootamatutel improviseeritud lavadel üles Eesti elektroonilise popi kroonimata kuningas NOËP, inglihäälne iirlanna Sive, kodumaine indie-rocki kollektiiv The Boondocks, juba ammu tegevlegendi staatuses olev Vaiko Eplik ning harva avalikult esinev isa-tütre duo Marie ja Raul Vaigla.

Uksed avatakse festivalikülastajatele kell 19 ning üritus kestab kaheni öösel. Vanusepiirang on 18, ent koos vanema saatjaga pääsevad sisse ka nooremad.



Pileteid hinnaga 27 € saab veebruari lõpuni (või kuni jätkub) soetada Ticketerist.

Lisainfot ürituse kohta leiad SIIT ja Facebookist.

Meenuta eelmise aasta Acoussioni Live'i:

Frankie Animal / ACOUSSION LIVE 2016 from ACOUSSION LIVE on Vimeo.