1. Angus
Regge ja ska-rütme pakub rõõmus Lõuna-Eest punt Angus, kes esitavad rõkatavat muusikat puhtas emakeeles. Poiste muusikat võib kirjeldada kui helget mälestust lapsepõlvest, mis on täis päikest ja soojasid tundeid.

2. Mari Kalkun ja Runorun
Mari Kalkun on tuntud oma võimsa hääle ning võime poolest tekitada sooja atmosfääri enda kontserditel. Mari Kalkun & Runorun on Mari rahvusvaheline ansambel, kellega koos on musitseeritud juba mitu aastat. Tänavusel folgil esitletakse folgipublikule ahjusooja albumit "Tii ilo", mis ilmus kevadel Soome plaadifirma Rockadillo Records nime all ning ootab väljaandmist ka Jaapanis. Lisaks võro, seto , eesti ja muhu keelele kõlab kontserdil ka lähedaste sugulaste vadjalaste ning ka liivlaste keel.

3. Acid Arab (Prantsusmaa)
Acid Arab on duo Pariisis, kelle eesmärk on kokku miksida idamaade muusika elektrooniliste soundidega. Olgu selleks siis hetkel kuum acid house või hoopiski techno, rahvamuusika saab nende meeste käe läbi kõige moodsama tantsulise vormi.
4. Erlend Viken Trio (Norra/Rootsi)
Tegemist on ühe hetkel ägedaima kaasaegse põhjala bändiga, kelle muusika võtab põlved nõrgaks ja lajatab melomaanidele otse silmaauku. Oma stiili kirjeldavad nad kui Norra kõrbebluusiks, sest see baseerub küll Norra pärimusmuusikal, aga on suuresti mõjutatud Aafrika kõrbebluusist ja Ameerika old-time muusikast.
5. Curly Strings
Vaieldamatult viimase aasta üks armastatuimaid bände, mis koosneb andekatest ja mitmekülgsetest muusikutest. Nende kaasahaaravat muusikt ja ühiskondlikul tasandil tabavat lüürikat naudivad nii folgiarmastajad kui ka popkultuuri austajad vanuses 1-100.