Bändi sõnul on nende festivalikavad alati kompromiss uute ja vanade hittide ning etteantud esinemisaja vahel, kuid soolokontserdil need piirangud puuduvad: „Festivalideks valmistudes peame küsima endalt, et kas mängime seekord „Mehed ja meri“, „Tuli on tänava valgus“ või „Ära maksa maksu“? Ühed fännilemmikud kõik. Nüüd võime kella vaatamata teha kõiki lugusid, mida meilt kuulda tahetakse.“

Et Psycoterrorilt on ilmunud tosinajagu stuudioalbumeid, pole neil repertuaaripuudust tõepoolest karta. Lisaks kirjutab bänd kogu aeg uusi lugusid juurde, mistõttu pole välistatud, et Von Krahlis kõlab ka materjali Psychoterrori järgmiselt, veel ettevalmistamisel olevalt plaadilt: „Viimati tegime uutest lugudest Punk’n’Rollil pala „Öösel on kõik kassid hallid“ ning see võeti hästi vastu.“ Oma seni kõige pikemal esinemisel on Psychoterror mänginud üle kuuekümne loo. Kui palju mängitakse laupäeval Von Krahlis, jätavad muusikud esialgu saladusse. Kuid kindel on, et enne Psyhoterrorit mängib soojenduseks Gavrilo Printsiip ja plaadimuusikat valivad Raadio Kahe saate Punkpolitsei DJ-d Küberkaru ja Uims.

1991. aastal kokku tulnud Psychoterror on Eesti suurtest, vanadest ja olulistest punkansamblitest ainuke, kelle loomingus puudub muheirooniline Nõukogude-nostalgia. Bänd tuli kokku Eesti Vabariigis ja pälvis 90ndate keskel esmast tähelepanu nii oma skandaalse käitumise kui tollal noorukest Eesti Vabariiki tempoka ja lärmaka muusika saatel vägagi otsekoheselt arvustanud lüürikaga. Ka on Psychoterror kogu oma ajaloo vältel aktiivselt esinenud. Kontsertturneed on ansambli viinud korduvalt Saksamaale, võõras pole Venemaa. Viimased aastad on möödunud peamiselt kodumaal klubides ja festivalidel kontserte andes. Astudes üles keskmiselt paarkümmend korda aastas on Psychoterror endiselt elav ja tegutsev loominguliselt aktiivne bänd, mitte end täht- ja palgapäevadeks reanimeeriv (pseudo)müüt.

Psychoterrori suur suvine soolokontsert toimub sel laupäeval 3. augustil algusega kell 21.00 Tallinnas Von Krahlis. Pilet maksab taskukohased 3 eurot. Enne ja peale bände mängivad muusikat Raadio Kahe saate Punkpolitsei DJ-d. Uksed 21:00, esimene bänd kell 22.00.