"Mulle pole tähtis üldtuntud punkrocki stampides kinni olla ega ka neist, maksku mis maksab, lahti lasta. Tujuküsimus!" iseloomustab ansambli solist Freddy uut plaati. Albumi üheks pärliks peab bänd J.M.K.E. pala "Kuniks elul on antud veel olla" töötlust.

Hoolega produtseeritud kaheksateistkümne uue looga album sisaldab mõtteliselt nelja eripalgelist, kuid kaardipakina segatud EP-d, pakkudes nii klassikalist sirgjoonelist punkrokki ja eksperimenteerib new wave’i, post-pungi, ska ja raskerokiga, lastes bändi muusikalisel mitmekülgsusel senisest enam välja paista.

Psychoterror tuli kokku 1991. aastal. Ansambel on aastate jooksul välja andnud kaheksa stuudioplaati, kontsert- ja unplugged albumid, kogumikplaadid Saksamaal, Venemaal ja Jaapanis ning esindatud lugematutel rahvusvahelistel kogumikel. Bänd on tuuritanud pea terves Euroopas ja Venemaal.

Psychoterror tutvustab põgusalt albumimaterjali laupäeval 20. veebruaril ürituse Punkinvasion raames klubis Rock Cafe, kus astuvad lavale ka Purgen Venemaalt, Endrive Soomest ning J.M.K.E. ja NMR Eestist.

Albumi esiltusturnee stradib aga 26. veebruaril Tartus klubis Rock n Roll Heaven, ning jätkub 27. veebruaril Viljandis klubis Puhas Kuld, 5. märtsil Tallinnas Telliskivi loomelinnakus ja 13. märtsil Pärnus klubis Dekadendz. Kontsertidel teevad sõltuvalt linnast kaasa Chungin&The Strap-On Faggots, Nyrok City, Fucking Elephants, Allan Vainola Kelder, Lahingvombat, One Dollar Project, Faasinihe jaTotally Obnoxious.