Tänase seisuga on helikandjat "Teenage Wasteland — 16 Early Fave Raves of the President / Teismelise ahermaa — Presidendi kuusteist nooruspõlve lemmiklugu” müüdud ligikaugu 3500 koopiat, mis on plaadifirma Universal Music Baltics müügijuhi Margus Varuski sõnul kogumiku kohta hea tulemus, arvestades, et tegu ei ole originaalloominguga. Kokku toodeti albumit 4000 eksemplari.

"Loomulikult oleks võinud numbrid suuremad olla, kuna tegu ikkagi heategevusliku projektiga," avaldas Varusk, kuid kinnitas, et miinuses ei ole siiski keegi. "Ilves ega maksumaksja ei pea midagi omast taskust kinni maksma, kuna Universal Music tasub artistide honorarid ja plaadi tootmise. Lisaks ka promo," kinnitab Varusk.

Iga ostetud plaadi pealt läheb annetus heategevusprojektile Minu Unistuste Päev, mis viib ellu raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi. Varuski sõnul saab heategevuseks mõeldud summa üle antud hiljemalt juunis.

Nagu tänapäeval populaarseks saanud, plaanitakse kogumik välja anda ka vinüüli kujul. Erinevatel põhjusel on vinüüli ilmumine kõvasti hilinenud, kuid Universal avaldab lootust, et plaat selle aasta sees piiratud koguses siiski ilmub.

President Ilvese kogumikplaat koondab 16 muusikapala, mis mõjutasid president Ilvest tema noorusaegadel aastatel 1963–1978, kui ta veel Ameerika Ühendriikides elas.

Riigipea lemmiklugusid saad kuulata ka Spotify's:

President Ilves esitles plaati detsembri alguses kinos Sõprus, mida ta esmakordselt avalikult tulevase abikaasa Ieva Kupcega paarina väisas. Juba 28. aprillil ootab riigipead ees DJ-ülesastumine Helsingis.