Kasabian ja Placebo on tõenäoliselt ühed oodatuimad esinejad Positivus Festivalil. Olgugi, et Placebo on viimase kümnendi jooksul Riias kolm korda esinenud – kui uurida külastajatelt, keda nad kõige rohkem festivalil näha sooviksid, troonib nimekirjades Kasabiani kõrval just see bänd.

Placebo on just alustanud pikka tuuri, mis tähistab bändi 20. juubelit ning viib nad aastasse 2016. Alles üsna hiljuti tegid nad esmakordselt kogu oma loomingu kättesaadavaks esinevatel streaming-platvormidel nagu näiteks Deezer ja Spotify.

Tõestades ikka ja jälle oma esinemiste kvaliteetsust, on Kasabianist saanud üks Briti suuremaid rokkbände. Lisaks Mercury Award nominatsioonile on Kasabianil ette näidata 2015. aasta NME auhinnad Parima Albumi ning Parima Briti Bändi kategooriates.

Veel saab suvel näha esmakordselt Positivust külastavat bändi Everything Everything ning taas festivali lavalaudadele astuvaid esinejaid Lamb ja Charlie XCX. Baltikumi publikule on kindlasti tuttavad ka The Sound Poets ja Triana Park.

Üheksas Positivus Festival toimub 17.-19. juulil Salacgrivas, Lätis ning saab olema taaskord tõeliseks elamuseks kvaliteetse muusika ning mõnusate pidude armastajaile. Lisaks eelnevalt mainitud bändidele esinevad Positivusel veel Robert Plant And Sensational Space Shifters, St.Vincent, Basement Jaxx, Tom Odell, Jungle, Fenech-Soler Jack Garratt, Kate Boy, King Gizzard & The Lizard Wizard, Max Jury ning Soak. Festivali partneriks on Lattelecom, toetavad Nordea ja Tuborg.
Festivalipääsmed on saadavad Piletilevis ja Ticketpros ning festivali kodulehel.

Positivus Festivalil esinevad:

PLACEBO
ROBERT PLANT And Sensational Space Shifters
KASABIAN
BASEMENT JAXX
ST. VINCENT
JUNGLE
EVERYTHING EVERYTHING
TOM ODELL
CHARLIE XCX
LAMB
JACK GARRATT
THE SOUND POETS
FENECH-SOLER
KING GIZZARD & THE LIZARD WIZARD
TRIANA PARK
KATE BOY
MAX JURY
SOAK