Briti bänd The Horrors annab oma muusikat välja koostöös firmaga XL Recordings, mis on Suurbritannia üks suurimaid plaadifirmasid. Tegemist on leibeliga, mille alt ilmub igal aastal umbes kuus plaati, kuid ometi töötatakse koos selliste artistidega nagu näiteks Jack White, Adele, The Prodigy, Beck, Radiohead, The White Stripes, M.I A., Vampire Weekend ja paljud teised. The Horrors’i uus album „Luminous“ (mai, 2014) on pakkunud palju kõneainet ning Briti press on selle juba aasta üheks parimaks plaadiks tituleerinud.

Red Bull Music Academy laval esineb A-Trak – Kanadast pärit DJ, produtsent ja plaadifirma juhataja. 15-aastaselt sai temast noorim DMC DJ-de maailmameistrivõistluste võitja. A-Trak on plaadifirma Fool’s Gold omanik, üks alusepanijaid disko-house produtsentide duole Duck Sauce ning lihtsalt üks parimaid ja populaarsemaid DJ-sid 21. sajandil. Tänu oma vägevatele esinemistele, suurepärasele rütmitajule, imelistele remixidele ja tehnilistele oskustele, ei jäta ta ühtegi kuulajat ükskõikseks.

Ei ole palju muusikuid, kes on USA hip-hop skenele viimase 15 aasta jooksul nii palju mõju avaldanud kui Just Blaze. Oma karjääri jooksul on Justin Smith aka Just Blaze produtseerinud lugusid sellistele artistidele nagu Jay-Z, Eminem, Snoop Dogg, Kanye West, Busta Rhymes, Rick Ross, Drake jt. Temast on saanud maailma üks enimnõutud produtsente. Kui ta parasjagu ei produtseeri, organiseerib ta DJ-de võistlusi, otsib uut talenti ja rõõmustab oma fänne DJ-settidega.

Nashville’st pärit bänd Cherub defineerib end kui seksikat elektro-pop duot, mis on sündinud armastusest 80ndate fungi ja tuleviku popmuusika vahel. Huvitaval kombel on Cherub’i elegantne ja veidi tagasihoidlik kõla plaadil üsna erinev live-esinemisest, mis avab täiesti uued dimensioonid, täis toorest ja taltsutamatut energiat.

Festivali kolmepäevapass maksab hetkel EUR 57, koos telklapääsmega EUR 63. Piletid on müügil Piletilevis, Ticketpros ja Positivuse kodulehel www.positivusfestival.com.