Kolmandat aastat järjest toimub kinos Sõprus Tallinn Music Weeki raames Positivus festivali ning I Love You Recordsi eestvedamisel showcase, mis tutvustab värskeimat indie-muusikat. Kino Sõprus on täidetud tõeliselt muheda meeleolu, ilusate inimeste ning selle erilise fiilinguga, mis ei ole kindlasti võõras neile, kes on kasvõi korragi sattunud I Love You baari Riias või Positivus festivalile Salacgrivas.

Esinejatenimekiri on rahvusvaheline ning mitmekülgne — lõunanaabreid esindavad I Love You Recordsi artistid Momend ja The Sound Poets, eestlaste lippu hoiavad kõrgel noor ja põnev bänd Wilhelm ning suurepärane Frankie Animal. Melanhoolsemat tooni lisab Mirel Wagner (FIN), peotuju hoiavad üleval BRNS (BE) ja Velojet (AT). Välja on valitud just need esinejad, kes klapivad kõige paremini Positivuse ning ILY mentaliteediga. Programm ei lase publikul pettuda ning pakub midagi uut, värsket ja põnevat ka kogenud delegaadi-kõrvale.

Esitluskontserdi külastajaile teeb Positivus festival meeldiva üllatuse — nimelt on kõigil võimalik end registreerida Positivuse uudiskirja saajateks ning registreerunute vahel loositakse välja VIP-pääsmed suvisele festivalile. Iga registreerunu saab ka sooduskoodi, millega saab Positivuse passe osta 20% soodsamalt ajavahemikus 27.03-27.04.2014. Lisaks loositakse ürituse jooksul välja auhindu I Love You Recordsilt.

Ajakava:
19.00 — uksed avatud
19.30 — Momend (LV)
20.30 — Wilhelm
21.30 — Velojet (AT)
22.30 — Frankie Animal
23.30 — Mirel Wagner (FIN)
00.30 — BRNS (BE)
01.30 — The Sound Poets (LV)

Piletid müügil Piletilevis (€8, kontserdipäeval €10) ning kohapealt (ainult sularahas, €10).