Poistebändi ehk boyband'i sõnale on aastate jooksul oma irooniavarjund tekkinud, kuid Rästa suhtub sellesse leigelt: "Boibänd jah, aga ka boibändi termin on muutunud. Ansambel Traffic on ka boibänd – olime poisid, kui alustasime, seal pole midagi imelikku," sõnab ta.

Neljast noormehest koosnev kollektiiv kannab nime Beyond Beyond ning juba on väljas singel, tulekul video ning muud jutud – kuni ehk isegi fänniraamatuni välja. Kust aga järsku Eestis sellise kamaluga andekaid poisse välja kaevati?

"Tehti avalik casting (talendiotsing – toim.) mõni aeg tagasi. Mäletan, et kui mul üks tuttav seda üldse tegema hakkas kõigepealt, küsis mult, et mis sa arvad, kas leiame Eestist poisse. Ütlesin, et vaevalt, ühe poisi võibolla leiate," rääkis Rästa, et oli alguses kogu plaani suhtes küllaltki skeptiline. Tegelikkuses aga sai suure üllatuse osaliseks.

"Nad on kasvanud maast madalast juba YouTube’iga. Inglise keel on noortel suus ilma igasuguse aktsendita, ei ole valus kuulata. Nad on õppinud ja kuulanud nii palju muusikat, et see areng on hoopis midagi teist kui mu enda ajal. Seda laulumaterjali ja neid noori tuleb varsti väga palju peale," usub produtsent.