Studio Killers on kolmeliikmeline bänd, kelle pärusmaaks on electro-pop ning seda väga omanäoliselt — olles eelkõige vaid virtuaalne koosseis. Hetkel on nad resideerumas Inglismaal, samas ei tea keegi (ega ka nad ise) täpselt, kuidas ja kus bändiks on saadud. Koosseisu moodustavad ja vastavaid rolle kannavad vokalist Cherry, produtsent Goldie Foxx ja DJ Dyna Mink.

Liikmed ise on bändi moodustamise loo kokku võtnud järgnevalt: “Pärast esimeste lugude tegemist võttis meil terve aasta aega, et päriselt üksteisega tutvuda ja kohtuda. Sinnamaani töötasime kaugusest — ja teeme seda tegelikult ka praegu. Proovisime korra-kaks ajada asju koos stuudios, kuid
põrusime täielikult ja õnnetult, eelkõige muidugi seetõttu, et stuudio, kus harjutasime, kaotati ära. Ühtlasi, olles seal koos, tuli meil tihti kihk minna teise tuppa ja saata harjumusest üksteisele tähtsat infot e-maili teel…”

Bändi esiksingel “Ode To The Bouncer” anti välja aastal 2011. Esimene album “Studio Killers” ilmus aga digitaalselt 2013. aasta juunis ning CD kujul sama aasta juulis. Album lõi laineid iTunes’is nii USAS kui Kanadas — positsioneerudes tantsumuusika albumite nimistus esimesel kohal. Eelmise aasta suvel palju eetriaega pälvinud lugu „Jenny“ saavutas samuti meeletu populaarsuse. “Who Is In Your Heart Now” on pala, mis kannab edasi suvist tunnet ja toob kuulajani ideaalse elektroonilise tantsumuusika saatmaks suveõhtuid ka nüüd. 2014. aastal avaldati singel “Grande Finale” ning hetkel tegeleb bänd maailmatuuri plaanide vormimisega.

Käimas on ka kampaania populaarses online-rahastuskeskkonnas Kickstarter, kogumaks finantsilist toetust Studio Killersi maailmaturneeks. Seda erilisem ja suurejoonelisem saab olema showd kujundav audiovisuaalne lahendus.

Sellise virtuaalse bändi mentaliteet pulbitseb visuaalsest ja auralisest naudingust. Bändiliikmed on alati avalikkuse jaoks eksisteerimas vaid animeeritud kujul ja seda kuni tõelised identiteedid teatavaks otsustatakse teha. Seda erilisem saab olema nende maailma esimene live-show 5. juulil Soomes Ruisrock festivalil — milline audiovisuaalne lahendus seal loodud ja lavale toodud saab, ei tea kindlat öelda mitte keegi, sellekohast infot lihtsalt eelnevalt ei läkitata. Seega jagub põnevust nii „telgi taha“ kui publikusse.

Soome vanim ning maailmas vanuselt teine popmuusika festival Ruisrock toimub sel aastal 45. korda. Üles astub ligi 70 rahvusvahelist ning kohalikku artisti. Ruisrock toimub 4.-6. juulil.

Ruisrock panustab palju festivali arendamisse ning on 2007. aastast alates pälvinud Green’n’Clean keskkonnasõbralikkuse sertifikaadi, mida jagatakse festivalidele, mis töötavad keskonnasõbralikel ning jätkusuutlikel põhimõtetel. Festival asub rahvuspargis ning ümbruskond on silmailuks kõigile. Ka festivali toitlustajad investeerivad orgaanilisse ja kohalikku toitu, baarid serveerivad orgaanilisi veine. Eelmisel aastal külastas festivali umbes 71 000 inimest kolme päeva jooksul. 2012. aastal astus Ruisrockil üles ka meie oma Ewert and The Two Dragons.

Piletid Ruisrockile on müügil Tiketti kodulehel. 
3-päeva pilet 125 eurot, 2-päeva pilet 110 eurot ning päevapilet 75 eurot. Teenustasud lisanduvad. Saadaval ka VIP-piletid.