25. ja 26. oktoobril algusega 12.00 toimub Tallinnas Solarise keskuse Apollo kaupluses koolinoortele kogu päeva jooksul mitmeid põnevaid tegevusi. Soovijatel on võimalik proovida inimkeha liigutisi tajuva mägukonsooli Xbox Kinect erinevaid mänge ning mängida rallimängu selleks spetsiaalselt ehitatud autos. Samuti toimuvad võistlused erinevatele lauamängudele.

Lisaks mängude mängimisele saavad soovijad 25. oktoobril kell 15.00 osa võtta T-särgi kujundamise töötoast. Apollo mängupäevi juhib Martin Veisman. Mängupäevad lõpetab 26. oktoobril kell 17.00 ansambel Põhja-Tallinn, kes esitleb oma uut albumit "Per Aspera Ad Astra". Plaat on Apollos ka müügil ning kõigil soovijatel on võimalik pärast esitlust bändi liikmetelt sellele autogramme küsida.

Eesti suurimasse raamatukaupluste ketti Apollo kuulub täna kümme kauplust üle Eesti ning internetikaubamaja aadressil Apollo.ee. Apollo missiooniks on pakkuda mugavat ostukeskkonda, kiiret ja asjatundlikku teenindust ning suurimat valikut raamatuid, filme, muusikat ja mänge olulisemates sõlmpunktides üle Eesti.