80ndate maailma üks edukamaid rokkbände Europe tuleb Eestisse esmakordselt. Pärast taasühinemist aastal 2003 on bänd välja andnud viis stuudioalbumit, ansambli värskeim plaat nimega “War Of Kings” nägi ilmavalgust selle aasta märtsis. Viimase kümnendi jooksul on Europe palju tuuritanud ning andnud sadu kontserte maailma erinevates paikades.

Bänd on oma esimese Eesti kontserdi eel elevil: “Erinevatel põhjustel pole me Eestisse varem jõudnud, kuigi oleme sellest palju rääkinud. Ootame Tallinna kontserti väga!” kinnitab bändi solist Joey Tempest.

Europe’i soojendusesinejaks teisipäeval on Islandi rokkbänd The Vintage Caravan. Bänd on tegutsenud alates aastast 2006, mil kolm sõpra ja koolikaaslast otsustasid hakata koos muusikat tegema. Tõsisem töö algas 2009. aastal ning kahe aasta pärast oli valmis omanimeline debüütalbum. 2012 tõi bändi jaoks kaasa lepingu Islandi plaadifirmaga Sena ning teise albumi pealkirjaga “Voyage”.

Värskeimat muusikat andis trio välja alles mõned kuud tagasi, selle aasta mais, mil ilmus kolmas album pealkirjaga “Arrival”. The Vintage Caravani muusikat võib liigitada nii psühhedeelilise kui progressiivse raskeroki alla ning bänd on saanud fänne rõõmustada sellistel suurfestivalidel nagu näiteks Roadburn Festival, Wacken Open Air ning Hard Rock Hell.

Europe ja The Vintage Caravan astuvad üles Rock Cafés teisipäeval, 29. septembril. Klubi uksed avatakse kell 19.00, piletid on müügil Piletilevis.

Publik loosib kontserdile välja 2x2 piletit. Mängus osalemiseks vasta õigesti allolevale küsimusele. Võitjad loosime esmaspäeval, 28. septembri keskpäeval. Võitjatega võetakse ühendust!