Weekend Festival toimub sel aastal Helsingi Kyläsaaris 16-17. augustil. Piirkond asub Kalasadama metroo peatuse juures ainult kolme kilomeetri kaugusel Helsingi kesklinnast.

Festivali peakorraldaja Hardi Loog lausus, et Weekend Festival püüab esile tuua hetke trende ning tutvustada uusi tulijaid. Tänavuse aasta raskuskese saab olema elektroonilisel tantsumuusikal. "Weekend Festival 2013 teemaks on kosmos ja tulevik. Teema tuleb tugevalt esile festivalipaigas ja saab olema mõnus üllatus kõigile külastajaile," lausus Loog.

Raadio Sky Plus dj ning saate "Check-IN" mootor Sven Arusoo meenutas esimest festivali vaid kiidusõnadega. "Weekend Festival 2012 oli minu jaoks kindlasti üks eelmise suve tippsündmuseid tantsumuusika vallas. Seda eeskätt tänu festivali asukohale, kuhu Eesti inimesel polnud pikk tee minna," meenutas Arusoo. "Lisaks ei saa mööda vaadata ka esinejatenimistust, mis eelmisel aastal kujunes vägagi kõrgetasemeliseks ja tundub, et sama saab olema ka tänavu."

Festivali piletid tulevad müügile 11. märtsil kell 10.00 Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti hinnaga alates 69 eurot.

Festivali kodulehekülg: www.wknd.fi
Festival Facebookis www.facebook.com/WEEKENDFESTIVAL