“Kui viimati Eestis käisin, olin tõeliselt üllatunud, sest siinsed õrnema soo esindajad annavad oma temperamendiga silmad ette nii mõnelegi Lõuna-Euroopa riigile,” nentis viimati Weekend festivali ajal Eestit külastanud Michael Calfan ning lisas, et ootab tänast esinemist seetõttu juba ammu.

Michael Calfani house’i ja elektrooniliste rütmidega segatud kaasahaaravad tantsulood nagu “Treasured Soul” ja “Nobody Does It Better” on juba mitu suve trooninud nii Eesti kui ka kogu Euroopa muusikaedetabelite tipus. Michael Calfanit hinnatakse eeskätt seetõttu, et ta on tänapäeva tantsumuusikasse toonud stiilset ja värsket prantslaslikku rütmi ning tunnetust. Muusiku enda sõnul hindab ta igasuguseid muusikastiile alates folgist lõpetades souliga.

Michael Calfani soojendusesinejana astub lavale maailma parimate nais DJ-de hulka kuuluv Sabrina Terence, kes on tuntud nii kunstniku, modelli, telesaatejuhi, kui ka sotsiaalmeediastaarina, kellel on miljoneid fänne üle kogu maailma.

Suure klubimuusikasündmusega tähistab oma esimest sünnipäeva Hilton Tallinn Park hotellis pidudesari Secret Nightclub ning sel puhul lennutatakse publiku sekka ka 1000 eurot.

Hilton Tallinn Park hotellis vaid loetud korrad aastas uksed avav glamuurne ööklubi ja pidudesari Secret Nightclub toob Eestisse hetke kuumemaid klubimuusikastaare. Tänaseks on pidudel üles astunud maailmanimed nagu Alan Walker (“Faded”, “Sing Me to Sleep”), Filatov & Karas (“Don’t Be So Shy”) ja Burak Yeter (“Tuesday”).

Pidu algab täna kell 23, sissepääs on dokumendi alusel ja vanusepiiranguga 21 eluaastat. Piletid on saadaval nii Piletilevis kui ka kohapeal.