Bänd ja Blake vahetasid mitmeid kuid helisid failivahetusprogrammide abil ning tulemuseks on midagi maagilist, nagu osapooled ise tulemust iseloomustavad, kirjutab Melu.ee.

“Neljas album on suure tõenäosusega seni parim, on bändi liider Rein Fuks rahul ja täpsustab, et pole muidugi ka midagi imestada, kui produtsenditoolil istus üks bändi iidolitest.

Kahes loos teevad kaasa ka mõned külalismuusikud — Eesti elektroonikastaarid Galaktlan ja Pastacas. Peale selle sisaldab “After Summer” juba hästi tuntud ja armastatud Pia Frausi saundi, oskuslikku kompositsiooni, palju stuudiotrikke ja eri kihte kitarre, süntesaatoreid ning mees-/naisvokaali.

“Uus plaat toob kindlasti varasemate fännide näole suure naeratuse, kuid on suurepärane sissejuhatus neile, kes pole veel jõudnud sellesse bändi süveneda,” lubavad bändiliikmed.

Euroopas annab “After Summeri” välja 13. mail Seksound CD ja vinüüli formaadis, USA-s Clairecords CD kujul. Lisaks ilmub lisaradadega CD-versioon nädal enne, 7. mail, Jaapanis Vinyl Junkie Recordings alt.