Ürituse peaesineja on ülemaailmselt tunnustatud Saksamaa laulja, laulukirjutaja ja pianist Dillon, kelle jaoks on see esmaesimene Eestis. Brasiilias sündinud lauljatar külastab Tallinnat oma Euroopa turnee raames, mis sai alguse 9. märtsil Roomas. BBC muusikaajakirjanik Mike Diver on Dilloni loomingut iseloomustanud kui miskit, mis kõneleb ääretult valjult, ent pole ometigi kuigi lärmakas. Dilloni kuulsaimat lugu "Thirteen Thirtyfive" on YouTube'is kuulatud koguni üle 33 miljoni korra. Tal on ilmunud kaks stuudioalbumit ja mullu ka kontsertalbum.

NÖEP pole küll YouTube’is kümneid miljoneid vaatamisi kogunud, ent kvalifitseerub oma muusikastiili poolest juba praegu maailma tippu. Eesti elektroonilise muusika kroonimata kuninga esinemise on korraldajad jätnud spetsiaalselt viimaseks, et meeleolukas õhtu võiks tantsusammude saatel lõppeda.

Vaiko Epliku CV on nii muljetavaldav, et kui hakata seda ridahaaval välja kirjutama, saaks internetis ruum otsa. Ent just oma sooloprojektidega on ta pugenud iga heast muusikast lugu pidava Eesti muusikasõbra südamesse. Epliku etteaste avab festivali kell 19:30.


Sive on Iirimaalt pärit laulukirjutaja, laulja ja muusik. Tallinna publik näeb seda eriliselt hingestatud laulmise poolest tuntud artisti esmakordselt. Sive ise on öelnud, et näeb muusikat eelkõige tervendajana. Homme astub iirlanna üles ka Terevisioonis.

Raul Vaigla on legend, Marie Vaigla Eesti üks lootustandvamaid noori artiste. Isa ja tütar on tuntud küll erinevate kollektiivide läbi, ent duona liiga tihti ei esine. Acoussion Springil nad selle erandi teevad.



Kriitikute poolt palju kiidusõnu pälvinud ning viimasel ajal “Eesti stiilseima indie-bändi” auväärse nimega tituleeritud noorte pärnakate kollektiiv The Boondocks tõmbab oma esinemistega publiku alati käima. Nii sinu kui minu.



Piletite eelmüük hinnaga 32 € lõpeb reedel kl 16.00. Kohapeal maksab sissepääs 35 eurot.