Kui eelmised mixtape'id on kokku pandud peamiselt tuntud artistide lugude remixidest ja mash-up'idest, siis erineb eelnevatest peamiselt seetõttu, et pool seal leiduvast materjalist on omalooming. "Kogu üldpilt tuleb stiililiselt selgem ning varasemaga võrreldes kindlasti värskem," iseloomustab DJ Paul Oja muusikavalikut käesoleval väljaandel.

"Tegu on esimese sedasorti DJ-trummari aktsiooniga Eestis. Publiku kohalolu ja kaasa elamine annab lindile lisaenergia, mida pole võimalik fabritseerida stuudioseinte vahel. Parima võtte kolmest kontserdist anname täispikkuses välja "KPM3" nime all," seletab grupeeringu liige trummar Kallervo Karu ettevõtmise tagamaid. "Internetti laeme materjali tasuta alla laadimiseks aasta lõpuks. Meie Soundcloudi lehelt leiab ka eelmised kaks."

"KPM" on DJ Paul Oja ja trummari Kallervo Karu koostööprojekt, kus laval on rõhk spontaansusel ja ettearvamatusel. Sellest sünnib kokku muusika, mis mõjub ühtmoodi nii Sinu silmadele, kõrvadele kui tantsumaiastele jalgadele.

Meeste teed ristusid 2009. aastal, kui Kallervo liitus Pauli toonase hip-hop grupiga Toe Tag. Paralleelselt hakati üles astuma ka kahekesti, alustades Rabarocki legendaarsest ööklubist. Aastaks 2012 on esinetud pea kõigis suuremates Eesti ööklubides ja festivalidel, kahel korral ka Läti Positivus Festivalil.

Välja on antud kaks pisut üle pooletunnist mixtape'i: