Üsna levinud on arvamus, et biitlite lagunemise taga oli jaapanlannast kunstnik Yoko Ono, kes John Lennonile sooloartisti mõtted pähe pani, vahendab Guardian.

The Beatlesi tõsisemad fännid on Lennoni lese suhtes pikalt kauna kandnud, alates Liverpooli neliku ametlikust laialiminekust aastal 1970, aga McCartney ütleb oma intervjuus, et Yoko ei lõhkunud bändi, vaid "bänd oli juba lahkuminemise teel".

McCartney möönab, et talle oli ebameeldiv, kui Yoko Ono hakkas käima bändi salvestussesoonidel.  Samuti avas Yoko Johni silmad avangardile kunstis ja teistsugusele maailmavaatele. Mis, nagu McCartney ütleb, Lennonile väga meeldis ja teda ka palju muutis. 

Peamiselt viibutab McCartney aga rusikat ärimees Allen Kleini suunas. Viimane üritas üle võtta rolli, mis oli bändi karjääri looja mänedžer Brian Epsteinil, kes suri aastal 1967. McCartney sattus Kleini õhutusel oma bändikaaslastega pidevatesse tülidesse.

McCartney arvates tundub tagasivaates siiski, et The Beatles läks laiali õigel ajal, jättes endast soliidse pärandi.

McCartney kõneles intervjuus Frostile veel paljudest asjadest. Muuhulgas andis McCartney teada, et võib siiski varsti ka pensionile minna. Lisaks rääkis muusik, et coolim asi tema elus täna on olla isa ja vanaisa.

Ta kõneles nii oma esimesest naisest Lindast, kes suri vähki kui ka kolmandast, praegusest kaasast Nancy Shevellist, 

Palju avalikkuse tähelepanu saanud skandaalne lahtus oma teisest naisest Heather Millist, kellega on ühine tütar, ei räägitud aga sõnagi.

Nii intervjueerija kui intervjueeritav on mõlemad juba üle 70aastased ja tegemist oli märkimisväärse taaskohtumisega teleekraanil. Eelmine kord olid mehed kõnelnud pool sajandit tagasi!