Kõige esimest Retrobesti külastas sel aastal kahe päeva jooksul üle 20 000 ajastufänni — see number teeb üritusest suurima retrofestivali Baltikumis. Uuel aastal toimub Retrobest kolmel päeval ning oodata on veel rohkem ajarändureid. Selleks, et garanteerida parim võimalik festivalielamus, piiratakse müüdavate piletite koguarvu.

Korraldaja Tanel Sammu sõnul ei ole selle festivali eesmärk linnastumine, vaid vastupidiselt looduslähedus ja sealse ilu hoidmine ning eksponeerimine. Festivali ala produktsioonis toimuvad järgmisel aastal mitmed uuendused. “Lisaks pealavale paneme rõhku rannaalal ja vaateratta mäel toimuvale programmile ning tegevustele. Laiendame festivalielamuse üle kogu imeilusa Pühajärve pargi”, lubas Samm.

Ajastufestivali artistid tehakse teatavaks juba lähipäevadel, kuid alates 20. oktoobri hommikust on võimalik soetada endale soodushinnaga pileteid, mis saadaval "leti alt", kui külastate festivali kodulehte aadressil www.retrobest.ee. Erihinnaga piletid on saadaval kuni artistide avalikustamiseni.