Kauamängiv "Mirakuru Remixed" ilmus 30. jaanuaril. Sel korral toovad mitmekesise valiku lugusid kuulajateni trummi ja bassi värsked lemmikud, teiste hulgas Rameses B, Chords, Elliot Berger, Aperio, Northern Zone, Kasger, Monrroe.

Iga kaasatud artist toob lauale midagi täiesti uut. Kahekümne kolme elektroonilise muusika andekat ja säravat nime on kuulajateni toonud värvika ja unikaalse kollektsiooni remikse. Kogumikul on nii rahulikku muusikat kui ka klubides mängitavaid tantsupõranda hitte! Album on saadaval nii digitaalsel kui ka füüsilisel (CD) kujul suuremates digitaalsetes muusikapoodides ning veebruari teises pooles ka Eesti paremates plaadipoodides.

Alter Ego pakub kuulajatele albumi avaloona energilise remiksi loost “Elee”, mis süstib sellesse omajagu adrenaliini. Duo High Ground kallab järgneva loo “Keystrokes” üle hea emotsiooni ja kõrvajäävate meloodiatega, mida omakorda rikastab Pipistrelle’i imeline vokaal. Rameses B lisab endale omapärase elujõu albumi nimiloole “Mirakuru”, millest avaldab oma nägemuse ka Chords. Olgugi, et mõlema remiksi aluseks on sama originaalpala, mõjuvad lõpptulemusena need kaks lugu vägagi erinevalt.

Albumi üks meeldejäävamaid remikse on kahtlemata tantsuline Echo Inada & Kasger’i “Libra”, mida kannab tugev ja pingetest tulvil energia. Pehmemaid meloodiaid omakorda toob kuulajateni Monrroe remiks loost “Keystrokes”, mis muutub noore produtsendi käe all kui vedelaks kullaks. Tšehhi duo Haszan & Overload'i käe all on “Remember my Name” saanud imeliste vokaalide kõrval täiesti uue ja värske kõla. Sama originaalloo teisele remiksile lisab eestlaste Tesla Coil tumedama varjundi, tuues albumisse sellega neurofunkilikku kõla. Süngemad varjundid loob ka Wiljan’i remiks loost “Gladio”, mis oma intensiivsuse ja emotsionaalse atmosfääriga kustumatu mulje jätab.

Täiesti erineva meeleolu suudab aga särava ja reipa ruumi täitva helikeelega samast loost luua Kasger. Drifta võtab loo “Elee” väikesteks tükkideks laiali ning pakub toorest ja uskumatult julget ümbertöötlust, mis on ühtaegu nakkav ja kartmatu. Leedsist pärit produtsent Aperio pöörab “Edgar Allan Poe” õrnaks hällilauluks, mis oma sarmiga kuulaja kaugetele maadele kannab.

Lugu “Insomnia” saab endale Boxplot’i käe all aga optimistliku energia ja sära, samas kui Northern Zone loole “Pirates” klassikaliselt veereva kõla annab. Phloem jätab hingestatud “Imprints on my Soul” pala imelistel vokaalidel võimaluse särada üle virvendava ja jazziliku alatooniga atmosfääri. Elliot Berger muudab loo “Interceptor” future bassi meistriteoseks, samas kui Fliwo annab palale “Libra” täiesti erineval moel uue energia. “Pirates” teenib välja veel teisegi remiksi, seekord Maxin’ilt, kes pakub julget lähenemist ja taaselustab loo juba täiesti uutmoodi.

Stunna remiks palast “Imprints on my Soul” kõlab kinemaatiliselt, samas kui kodumaise HeadRead'i versioon palast “Peaky Blinders” pakatab neurofunkilikust energiast ja isikupärast. Edlan muudab aga sama loo elegantseks ja kergeks, üheks algusest lõpuni sujuvalt voolavaks heliribaks. Tempo krutitakse taas üles, kui Meluran “Remember my Name” remiksi puhul täiesti uut energiast pakatavat kõla ja värskelt mõjuvat bassi kasutab. Stanza lisab “Edgar Allan Poe” puhul tumedat, veidi neurootilist vibe'i, mis muudab selle remiksi albumil täiesti unikaalseks.

Indivision on pärjatud mitmete kodumaiste auhindadega. Lugusid on mängitud suurtes rahvusvahelistes raadiotes nagu näiteks BBC Radio 1. Esinemisi on arvestatav hulk olnud välismaal - Moskvast Londonini. Sealjuures tasub mainida, et eestlased on aastate jooksul välja andnud üle 150 loo erinevate välismaiste plaadifirmade alt.