Tallinna Kammerorkestri esinemine Muusikapäeval on märgilise tähendusega, kuna just see koosseis oli üheks osaks Arvo Pärdi autoriplaadi “Adam’s Lament”” salvestamisel, mis pälvis 2014.aastal maineka Grammy auhinna. Nii Arvo Pärt kui ka rahvusvaheline muusikapäev tähistavad tänavu juubelit –- Arvo Pärdil täitus 80.eluaasta ja rahvusvahelist muusikapäeva on üle kogu maailma tähistatud juba 40 aastat!

Tallinna Kammerorkester on esinenud paljudel mainekatel muusikafestivalidel ja töötanud koos nii tuntud eesti kui ka välismaa dirigentidega. Kuigi Tallinna Kammerorkestri põhikoosseis koosneb vaid
keelpillimängijatest, osalevad prestiižžika orkestri töös pidevalt ka parimad puhkpillimängijad Eesti Riiklikust Sümfooniaorkestrist ja Rahvusooperist Estonia. Alates 2013.aastast on Tallinna Kammerorkestri dirigendiks Risto Joost.

Kell 13.00 astub Stockmannis üles vokaalansambel Wannabes, mis koosneb viiest lauljast, kelle hulgas leidub nii muusikat süvitsi õppinuid kui ka asjaarmastajad. Ansambel on osalenud Michael Eimanni õpitoas ja saavutanud teise koha 2014. aastal Tuljaku ansamblite konkursil.

Tutvu programmiga SIIT