"Ettevalmistuseta sellisele konkursile ei minda. Võib-olla näeb mind seal järgmisel aastal. Sellised asjad vajavad palju harjutamist ja vaeva nägemist. Käega lööma ju ei lähe," räägib Ott Publikule.

Tal on hea meel, et "Eesti laulu" kümne parima hulka Marten Kuningas ja Robin Juhkental pääsesid. "Hoian neile väga pöialt. Tänavu on mitmeid häid lugusid, mil potentsiaali võitjaks tulla. Kene ja Lenna laulud on samuti väga head."

Oti kogu aja võtab hetkel album, mis juba kevadel müügilettidele jõuab. Esimene singel "Otsides ma pean su leidma" (sõnad - Aapo Ilves, viis - Ott Lepland) on juba ilmunud ja palju poolehoidjaid saanud. Teine singel peaks raadiotesse jõudma 18.veebruaril.

Leplandi plaati kokku panev The Suni bassimees Danel Pandre rõhutab, et Ott Tanel Padari kohta bändis üle ei võta. "Ei ole nii, et meie mängime ja tema on Taneli asemel." Danel räägib, et nende asi on aidata Otti kogemustega. "Plaadile saavad Oti enda lood. Tegu on täiesti iseseisva ansambliga, mis hakkab elama oma elu."