Sama koosseis, mis esineb Pärnus, toimis aastail 1981-1984: Sergei Pedersen (klahvpillid), Nevil Blumberg (kitarr), Aare Põder (klahvipillid), Raul Vaigla (basskitarr) ja Paap Kõlar (trummid). Kes koosseisu seekord ei kuulu, on Jaak Joala ning vanameistrit ei ole ka kusagil publikuseas näha. Ei tea, kas asi on ilmas, kuid legendaarse bändi kokkutulekukontserdil on publikut hõredalt.

Bändi loo jutustab kõikidele huvilistele telelegend Vahur Kersna. "Seekordne Radari kontsert näitab, mida ma arvan nendest muusikutest ja muusikast. Radari aeg on minu aeg, selles on õnnelike aegade sound. Ja see on osa mu identiteedist," tunnistas telemees mõned nädalad tagasi Menu.err'ile.

"See punt on kokku pandud Jaak Joala poolt ja kui seda tegi Jaak, siis on see tehtud parimatest parimatest," kinnitas Kersna.

Vahur Kersna astub suurel kontserdil üles konferansjeega ning jutustab ka Radari muusikalise loo. See käekiri peaks olema televaatajatele tuttav ETV kunagisest saatest "Täna õhtul...", kus Kersna portreteeris armastatud muusikuid ja kollektiive.