Psaiko Leplik ütleb oma üleskutses järgmist: „Kui soovid teada, kuidas saavutada rahu, tasakaal, õnnetunne ja imeline välimus, siis Psaiko Leplik ootab Sind 1. juulil kell 18.30 Õllesummeri Hartwall Original laval. Psaiko Leplikuga ei kaasne kõrvalnähtusid ega ohtu üledoseerimisel, sest kõik muusikas kasutatavad komponendid on puhtad ja naturaalsed ning testitud miljonite inimeste peal!,” räägib bänd oma teates.

Veel lisab ansambel oma tutvustuses, et Psaiko Leplik mõjub justkui Kaspirovski telepaatiaseanss või Veet Mano muusika, mis toob valguse vaegnägijate silmadesse ja kutsub sireenina kurdistunud kõrvu.

„Psaiko Leplik sai alguse eneseabi seansina ning tervenenud muusikud jõudsid korduvate pikkade ja piinavate katsetustega välja tulemusteni mida ollakse nõus jagama ainult Õllesummeri külastajatega,” lõpetab Psaiko Leplik oma pöördumise Õllesummeri külastajatele.

Psaiko Lepliku koosseis on: Kaarel Kose – laul, Andri Hõbemägi - kitarr ja laul, Marko Allikson – kitarr, Mihkel Vahe – basskitarr ja Erki Kukk – trummid.