Milliseid lugusid su uuelt albumilt leida võib?

Plaadi nimi on "Gemini" (Kaksikute tähemärk) ja plaadil on 12 lugu. Ma olen tähtkujult kaksikud ja sellepärast ka selline nimi. Ma ei oska kunagi otsustada, mida ma tahan laulda, kas klubimuusikat, natuke leebemat elektroonilist lounge muusikat või ilusaid ballaade, nii et sellelt plaadilt leiab kõike!

Kes lugusid kirjutab?

Kõik lood on kirjutatud koostöös erinevate andekate autoritega, kuid isaga tehtud loos on tükike mind...kas viisi- või tekstiliselt.

Iga analoogse intervjuu põhiline küsimus, kust kohast Sa inspiratsiooni ammutad?

Hmm...elust. Reeglina võib inspiratsioon täiesti suvalisel hetkel tulla, näiteks autoroolis, poes või külas. Siis võtan telefoni välja ja laulan viisi sinna sisse või kirjutan sõnad üles. Muidu probleemi pole, aga poes laulda on natukene imelik!

Kas plaadi kõik lood on elektroonilise tantsumuusika võtmes?

Ei ole. Plaadil on paar ilusat ballaadi ka.

Mis keeltes lood valminud on?

Enamus on inglise keeles, kuid on olemas ka eestikeelne duett Mikuga.

Kuuldavasti on üks lugu sellise instrumendiga tehtud nagu 'hang', kes seda mängis ja milline lugu sellest tuli?

See on plaadi nimilugu ja sellest sai väga-väga hea lugu, millel on kergelt müstiline aura. Minu teada pole Eestis sellist instrumenti tantsumuusikas varem kasutatud. Midagi uut siis.

Kuula Tanja uut lugu "Second Chance", Kermo Hert remix:

Maitse uuest muusikast võib kõrvu saada juba täna õhtul, klubis Hollywood, kus on Tanja live-kontsert! Tasuta sissepääsuks peab Facebookis üritusele attendima.