Galakontserdid toimuvad 31. mail Tartus, Vanemuise kontserdimajas, 1. juunil ehk lastekaitsepäeval Pärnu kontserdimajas ning 4. juunil Tallinnas, Nordea Kontserdimajas.

Esitamisele tulevad Ivo Linna “Suvi”, Justamendi “Kesse laulab köögis”, lugu “Kaks pläralära Leenut”, “Helista mulle mobiilile!”, “O on ümmargune, K on kandiline” ja paljud teised klassikalised lastelaulud.

Kontserdi palad on talletatud ka heliplaadile, kus on seljad kokku pannud vanameistrid koos noortega: Ivo Linna, Liisi Koikson, Ott Lepland, Birgit, Liis Lemsalu, Kristel Aaslaid ning Daniel Levi ning Lasteekraani Muusikastuudio laululapsed. Kontsertidel osalevad ka ansambel “Swingers”, viiuldajate ansambel Võlukeeled ning laval teevad trikke mustkunstnikud Meelis Kubo ja Charlekas.

“Tegemist on suurejoonelise kontserdiga, mida on mõnus vaadata nii täiskasvanutel, kui absoluutselt igas vanuses lastel. Meie eesmärk on olnud tuua laste juurde tagasi vanad head lastelaulud, kuid et ka emmedel-issidel see plaat või kontsert ära ei tüütaks, siis on need pandud mõnusasse tänapäevasesse kastmesse. Kontserti saavad samuti vanemad oma võsukestega koos nautida ja lubame, et kellegil igav juba ei hakka! Nii et ootame teid kogu perega mõnusat õhtut veetma,” sõnas kontserdi kohta lauljatar Birgit Sarrap.

Lisainfot leiab aadressilt www.kontserdiklubi.ee ning Piletilevist.

CD-plaat tuleb müügile eksklusiivselt Apollo poodides ning kontsertide eel ja järel toimuvad ka Albumi minitutvustused Apollodes üle Eesti.

30. mai kell 18:00 esmaesitlus Solarise Apollos (esinevad Daniel Levi ja Kristel Aaslaid)
31. mai kell 16:00 Tartu Kaubamaja Apollos (esineb Daniel Levi)
3. juuni kell 14:00 Pärnu Keskuses (esinevad Birgit ja Kristel Aaslaid)
10. juuni kell 12:30 Viljandi Uku Keskuse aatriumis (esineb Kristel Aaslaid)
11. juuni kell 13:00 Rakvere Kroonikeskuse Apollos (esineb Kristel Aaslaid)