Armastuslaulude voorus astuvad romantiliste etteastetega üles taas kõigi seitsme Eestimaa paiga lauljad koos loosi poolt suunatud uute laulupartneritega. Saate lõpuks selgub rahvahääletusel esimene väljalangeja.

Marju Länik pani pühapäevaseks etteasteks kokku trio, kuhu kuuluvad lisaks temale ka näitleja Veikko Täär ja Otepää vallavanem Andres Visnapuu, lauluks on Marju Läniku repertuaari üks säravamaid hitte „Karikakar“.

Tanja Mihhailova astub üles koos Kohtla-Nõmmelt pärit perekonnaga Räitsak ning looks on "Fell In Love With An Alien".

Koit Toome ülesandeks oli esineda koos tantsutrupiga ning Laagri esindajateks on tantsustuudio Dance Act Laagri filiaal, looks Justin Timberlake´i „Medley“.

Toomas Lunge laulukaaslaseks tuli leida neiu, kelleks valiti möödunud hooajal „Eesti otsib superstaari“ stuudiovooru jõudnud Liis Reisner. Tartu esitab loo "Kas tead?".

Pärnut esindav Taimo Toomast otsis 41-65-aastaseks laulupartneriks Anne Uusna, kes on kohalik lauluõpetaja ja kunagine „Kaks takti ette“ võitja. Taimo ja Anne esitavad laulu „Tahan öelda sul“.

Eelmise saate lemmikut Ott Leplandi näeb seekord koos Küla-Karlaga ehk tuntud inimesega, kes pole laulja. Meestelt kuuleb popurriid tuntud lugudest nagu „Hüvasti, Maria", „Mere laul" ja „Juulikuu lumi".

Kohila esindaja Birgit Õigemeel leidis 25-40-aastaseks meeslauljaks enda kõrvale Rein Kontsoni. Koos esitavad nad Riho Sibula ja Maian Kärmase esituses tuntuks saanud loo "Saladus".

Pühapäeval jätkub eelmisel nädalal alanud rahvahääletus. Pärast esitusi avalikustatakse neli enim hääli saanud lauljat-paika, kes jätkavad järgmisel nädalal. Kolmest vähem hääli saanud kohast valivad eksperdid Anne Veski, Ivo Linna ja Ženja Fokin ühe, kes samuti jätkab. Kaks viimast esitavad oma laulud uuesti ja rahvas hääletab nende vahel. Kes kahest saab vähem hääli, peab Laulupealinna tiitli nimel toimuvalt lauluvõistluselt lahkuma.

„Laulupealinn“ on TV3 otse-eetris pühapäeviti kell 19.30.