Shanon ei vaja eestlastele pikemat tutvustust - iga uus lugu, mille bänd avaldab, saab kohe hitiks; iga kontserdipaik, mida bänd väisab, saab publiku poolt pilgeni täidetud. Bändi vokalist Taavi Immato kommenteeris möödunud detsembris Nickelbacki Eestise tulekut: "Super, et juba üle kümnendi minu vaieldamatute lemmikute hulka kuuluv Nickelback viimaks ka Eestisse tuuakse!". Nüüd, kui Nickelback kinnitas Shanoni Tallinna kontserdi külalisesinejaks, ei varja Taavi oma rõõmu. "Jagada lava oma suure lemmikuga on kui suure unistuse täitumine. See elevus ja ootusärevus on kirjeldamatu."

The Blackmordia on Prantsusmaalt pärit rockbänd, kelle liikmete keskmine vanus on 19 eluaastat. 2016. aastal oma kulude ja kirjadega välja antud debüütsingel "Lying To Ourselves" sai kriitikutelt positiivset tagasisidet. Mõned kuud hiljem avaldatud video avasinglile kogus lühikese ajaga Youtube keskkonnas 150 000 vaatamist. Hoolimata bändi suhteliselt lühikesele elueale on nad juba lava jaganud koos ansamblitega Fice Finger Death Punch, Gojira, August Burs Red ja paljud teised. Hetkel on bändil käsil debüütalbumi produtseerimine, mis kõigi eelduste kohaselt peaks ilmuma 2018. aasta esimeses pooles.

Nickelback on end kinnistanud kui üks viimase kahe aastakümne elujõulisem ja tähtsaim rockbänd maailmas. Kanada päritolu bänd on tänaseks müünud rohkem ku 50 miljonit albumit; välja andnud 23 singlit, mis kõik on jõudnud erinevates edetabelites kõrgetele kohtadele ning esinenud 12 maailmatuuri vältel rohkem kui 8 miljonile inimesele.

Ainuüksi Nickelbacki albumit "All The Right Reasons" on üle maailma müüdud üle 10 miljoni, mis tähistab teemantplaanidnormi. Vaid vähesed albumid maailmas on suutnud jõuda sellise väärika ja auväärse verstapostini. Bändi suurhitti "How You Remind Me" nimetas Billboard kui dekaadi rocklugu ning paigutas selle ühtlasi ka kohale nr.4 2000. aastate Top10 lugude hulgas.

Hiljuti järjekorras üheksanda albumi ("Feed The Machine") ilmutanud Nickelbacki jaoks on Euroopasse tagasitulemine suure tähtsusega. "Me ei suuda ära oodata, et Euroopas taas esineda. Meile on need kontserdid alati olnud väga meeldejäävad ja täis positiivseid elamusi," lausus bändi juhtfiguur Chad Kroeger. "Algav Euroopa tuur on vaieldamatult meie karjääri suurima ja ennenägematu produktsiooniga - oleme valmis inimestele korraldama peo, mida nad eales ei unusta!"

Piletid Nickelbacki kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Circle K teenindusjaamades üle Eesti.