Nickelback on hetkel üks maailma edukaim rokkbänd, kelle suurele tuntusele pani aluse gigahitt "How You Remind Me", mida on mainekas muusikaajakiri Billboard nimetanud kui "Top Rock Song of the Decade". Baltikumi ainsal showl on bänd lubanud ette kanda kõik oma kullavaramusse kuuluvad hitid. Piletid tulevad üheaegselt müügile Eestis, Soomes, Lätis ja Leedus 8. detsembri hommikul kell 10.00. Nickelbacki tänavuse kontsertturnee raames Soomes ei esine, seega on Tallinna kontserdile oodata ka tuhandeid soomlasi.

Nickelback on end kinnistanud kui üks viimase kahe aastakümne elujõulisim ja tähtsaim rokkbänd maailmas. Kanada päritolu bänd on tänaseks müünud rohkem ku 50 miljonit albumit; välja andnud 23 singlit, mis kõik on jõudnud erinevates edetabelites kõrgetele kohtadele ning esinenud 12 maailmatuuri vältel rohkem kui 8 miljonile inimesele.

Ainuüksi Nickelbacki albumit "All The Right Reasons" on üle maailma müüdud üle 10 miljoni, mis tähistab teemantplaanidnormi. Vaid vähesed albumid maailmas on suutnud jõuda sellise väärika ja auväärse verstapostini. Bändi suurhitti "How You Remind Me" nimetas Billboard kui dekaadi roklugu ning paigutas selle ühtlasi ka kohale nr.4 2000.
aastate Top10 lugude hulgas.

Lisaks nimetas Billboard Nickelbacki “Top Rock Group of the Decade.” Samuti on bändi pärjatud kümnete ja kümnete auhindadega: 3 American Music Awards'i, World Music Award, People’s Choice Award, 12 JUNO Awards'i ning nad on lisatud ka Kanada Walk of Fame'i (2007).

Hiljuti järjekorras üheksanda albumi ("Feed The Machine") ilmutanud Nickelbacki jaoks on Euroopasse tagasitulemine suure tähtsusega. "Me ei suuda ära oodata, et Euroopas taas esineda. Meile on need kontserdid alati olnud väga meeldejäävad ja täis positiivseid elamusi," lausus bändi juhtfiguur Chad Kroeger. "Tulevane Euroopa tuur on vaieldamatult meie karjääri suurima ja ennenägematu produktsiooniga - oleme valmis inimestele korraldama peo, mida nad eales ei unusta!"

Piletid Nickelbacki kontserdile hinnaga alates 49€ tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Circle K teenindusjaamades üle Eesti reedel, 8. detsembril kell 10.00. Nickelbacki fänniklubile algab piletimüük 6. detsembril kodulehe vahendusel.