2008. aastal Paides loodud Nevesis on oma lühikese eksistentsi jooksul jõudnud võita Jägermeister Rock Liiga nimelise konkursi, esineda pea kõigil kodumaa rockiklubide lavadel ning väisanud ka lähivälismaad. Arvukad kontserdid on Nevesisele jätnud toore, energiastpakatava ja kaasakiskuva kontsertbändi maine. Bändi debüütalbumit on rockisõbrad oodanud pikkisilmi.

Nevesise debüütalbum “Nevesis” koosneb üheksast bändi enda poolt kirjutatud loost. Salvestus leidis aset Türi Kultuurikeskuses 2012 jaanuari alguses Magnus Andre nupukeeramisel. Masterdas Taavi Aavik Pedigreest.

Bändi kitarrist Erki Reim lausus, et salvestamisel hoiti kogu protsess võimalikult tore ja naturaalsena, lood on sisse mängitud lives. Pillide salvestusprotsess võttis aega umbes pool nädalat. "Plaat tuli täpselt selline, nagu ise ootasime ja lootsime - plaaditäis toorest ja ilusakslihvimata rock'n'rolli," lausus Reim. "Võib vist öelda, et tegemist on Nevesise senist tegutsemist ja loomingu paremikku täie auru ja jõuga kokku võttev tervik."